Post by coglichanroydun on Feb 6, 2022 9:10:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλούς πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Είναι απολύτως παράλογο να έχουμε έναν διαγωνισμό Valentines που είναι τόσο δύσκολος που δεν μπορώ να ξεπεράσω το τρίτο επίπεδο και αρνούμαι να ξοδέψω χρήματα στην προσπάθεια να κερδίσω ένα επίπεδο που θα οδηγήσει μόνο σε 12 ακόμη πολύ δύσκολα επίπεδα. Τα πραγματικά δύσκολα, σε άλλα παιχνίδια, είναι συνήθως τα τελευταία 2 ή 3. Σκέφτομαι σοβαρά να απεγκαταστήσω το παιχνίδι κατάρα.
Εάν δεν το διορθώσετε, δεν θα πάρετε 5 αστέρια. 1 αστέρι έγινε 3.συνεχίστε.Τώρα ανέβηκε στο 4.Νομίζω ότι το μυαλό σας είναι μόνο για χρήματα.2 αστέρια.
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι ως επί το πλείστον εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο. Έχω βαρεθεί πραγματικά αυτή η εφαρμογή να "κολλάει" στο τελευταίο επίπεδο των επιπλέον αποστολών.. μόνο αφού έχω ξοδέψει $ για επιπλέον κινήσεις για να διασφαλίσω ότι θα τα καταφέρω. Το έχει κάνει περιστασιακά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά λίγο τις τελευταίες μέρες...συνέβη στην τελευταία κίνηση...σαν ΤΡΕΙΣ Ή ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές!!! Ντροπή μου μετά τη 2η φορά που ξόδεψα τα σκληρά μου χρήματα. Οι κατασκευαστές αυτής της εφαρμογής είναι απατεώνες!
Το παιχνίδι βρίσκεται στη σφαίρα των Toy Blast, Toon Blast και άλλων παιχνιδιών αυτής της φύσης. Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει κερδίζετε ράβδους χρυσού, αλλά δεν τις λαμβάνετε αν δεν τις αγοράσετε. Πρέπει να ξέρω, γιατί έχω κερδίσει εκατοντάδες και δεν έχω κανένα
Το παιχνίδι ήταν υπέροχο μέχρι τα τελευταία sata. Συνεχίζει να παγώνει και τώρα είναι στο σημείο που δεν μπορώ να φτάσω καθόλου το επίπεδο να φορτώσω ή το παιχνίδι παγώνει συνολικά.
Τώρα που οι τιμές έχουν ανέβει ξανά για τις ράβδους χρυσού, τελείωσα τις αγορές μου. Παίρνω 50, μετά 30, τώρα μόνο 25. Επίσης, δεν κυκλοφορείτε επιπλέον κινήσεις στα επεισόδια Rancid αν ολοκληρωθούν, όπως κάνετε Διαφορετικά, υποθέτω ότι μπορείτε να αποτρέψετε την πρόσβαση του κλειδιού. Πραγματικά χαριτωμένο και διασκεδαστικό, αλλά πολύ ακριβό σε σύγκριση με πολλά άλλα παιχνίδια.
Τα γαμημένα πράσινα φασόλια τους πόντους η τη στοδιάλο είναι αφά τσαμπά τα μεζεύουμε και στο τέλος τη γέννηση. Μονο φτιαρια μεξη 3 μπορης να αγορασεις. Όλα τα αλά λέτεααα λέμεαααα κερατάδες. Μαλάκια που περιμένουν 15 λεπτά για να γεμίσεις μια ζω που την ξανή μέσα σε ένα λεπτό. Έλεος. Ειμαι στην πιστα 460κατι αλα ποιος το γαμαχ. Δεν εξω τι να κανω και οταν βαριεμε πεζω. Μέσα σε 26 ορυχεία άκριβος και φανταστείτε είμαι στην 460.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Είναι προκλητικό σε αντίθεση με πολλά άλλα παιχνίδια. Οι μόνες μου αντιπαθείς είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσω ράβδους χρυσού και τόσες πολλές αναδυόμενες οθόνες όταν άνοιξα για πρώτη φορά το παιχνίδι. Θα του έδινα 5 αστέρια αν άλλαζαν αυτά τα πράγματα.
Με τη νέα αναβάθμιση που κάνατε δν μου δείχνει τις βοήθειες!
αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό στην αρχή. όλες οι ηλικίες μπορούν να παίξουν. χαριτωμένα ζώα σας βοηθούν. ξεκινάει εύκολα και είναι ένα παζλ. όλα σε ένα παιχνίδι. τότε γίνεται δυσκολότερο n δυσκολότερο να κερδίσεις ή να κερδίσεις βοήθεια χωρίς να πληρώνεις χρήματα για αυτά.
Πολύ προκλητικό και συναρπαστικό παιχνίδι για ορισμένα ζώα. Αλλά δεν έχω κανένα έλεος να το λάβω αυτό στα σοβαρά 😒.
Τέλειο παιχνίδι
Farm Heroes Saga Casual wad
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά ψεύτικες προσχήσεις με τα φασόλια μαζεμένα. Δίνει την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ράβδων χρυσού ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορείτε και δεν κερδίζετε ποτέ ράβδους χρυσού. Δεν μπορείτε να αγοράσετε ενισχυτικά με τότε, οπότε τι ωφελεί να κερδίζετε τόσα πολλά από αυτά. Μάλλον θα σβήσει το παιχνίδι.
Διασκέδαση. Η μαμά μου πέθανε πρόσφατα και έπαιζε αυτό το παιχνίδι όλη την ώρα. Θα έπαιρνα τηλέφωνο μαζί της και θα άκουγα τους ήχους που κάνουν οι μικροί χαρακτήρες, έχοντας αυτό το παιχνίδι μου δίνει καλές αναμνήσεις από αυτήν. Μερικές φορές οι ανταμοιβές δεν λαμβάνονται όταν κάνετε κλικ
Εθισμένος στο FHS. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν θέλω απλώς να παίξω ένα γρήγορο παιχνίδι και να πρέπει πρώτα να περάσω από όλα τα "έξτρα". Μερικές φορές η ταχύτητα του παιχνιδιού μπορεί επίσης να είναι λίγο αργή. Εκτός από αυτό, αυτό είναι το μόνο παιχνίδι King που παίζω αυτή τη στιγμή. (Έχω παίξει μερικά άλλα)
Λατρεύω το παιχνίδι, ωστόσο γίνεται πολύ απογοητευτικό όταν το χρησιμοποιείτε ως μέσο κατά του στρες και χρειάζονται 4 ημέρες, όλο το χρυσό και όλα τα πλεονεκτήματα που έχετε κερδίσει για να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο. Δύσκολο να μην έχεις άγχος και από αυτό!!
Ο αλγόριθμος προσπαθεί πάντα να σας αναγκάσει να πληρώσετε για να παίξετε. Το χειρότερο είδος παιχνιδιού freemium. Πάρα πολλά αναδυόμενα παράθυρα και οθόνες εκκίνησης. Απέχετε πάντα μόνο ένα στοιχείο από την εκκαθάριση ενός επιπέδου, αναγκάζοντάς σας να χρησιμοποιήσετε μία από τις ενισχύσεις σας - αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά έχει σχεδιαστεί για να αδειάσει τις ενισχύσεις σας και να σας δελεάσει να πληρώσετε περισσότερα. Ήταν διασκεδαστικό όταν άφηναν τους ανθρώπους να παίζουν δωρεάν αντί να κρεμούν καρότα στο πρόσωπό τους κάθε δύο δευτερόλεπτα, προσπαθώντας να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα. Υποστήριξη πελατών όλη εκτός από ανύπαρκτη.
Πολύ καλό!!!
Ακόμα κι όταν παίζω σωστά, χάνω όλη μου την πρόοδο και ξεκινάω από την αρχή. Τα συμβάντα ξεκινούν και εξαφανίζονται μετά από 1 ημέρα όταν υπόσχεται 6.
Δεν δουλεύουν οι βοήθειες κι αυτό είναι σπαστικό
μόλις κάνω κλικ στο παιχνίδι και περιμένω να ξεκινήσει, απλώς παγώνει και δεν κάνει τίποτα, πρέπει να ενημερωθεί, παρακαλώ διορθώστε το ή θα απεγκατασταθεί
Έχω ανατινάξει αυτό το παιχνίδι. Είμαι ένας από το κορυφαίο 17% των παικτών στην κορυφή. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να δω είναι περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσω ή να απονεμηθούν περισσότερες ράβδοι χρυσού για το παιχνίδι. Πολύ διασκεδαστικές και απαιτητικές περιπέτειες!
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά φαίνεται να είναι αδυναμία να πάρεις ζωές από φίλους. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα σφάλμα στον προγραμματισμό. Το αίτημα του φίλου μου για βοήθεια δεν απαντάται ΠΟΤΕ όταν ξέρω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να λάβω κάποια. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει τρόπος να κερδίσετε επιπλέον κινήσεις στο τέλος.
Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι πολύχρωμα και συναρπαστικά. Μόλις ξεκίνησα να παίζω & ήδη στο επίπεδο 21. Πολύ εθιστικό...❤️
Λατρεύω το παιχνίδι, είναι μια καλή απόσπαση της προσοχής, αλλά την τελευταία φορά έπεσε και δεν με άφησε να συνεχίσω. Έπρεπε να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω ξανά γιατί μου αρέσει πολύ. Ακόμα πολύ απογοητευμένος από τις διακοπές.
Θα εβαζα 5 αστερια αλλα δυστηχως στην πιστα 92 κολλησε και με πετουσε εξω η εφαρμογη, τρωγοντας μου και τις ζωες!!!!
Farm Heroes Saga Casual hqg
Lily Diary : Dress Up Game Vabaajamängud qyw
ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ TO FACEBOOK ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ??
Το παιχνίδι δημιουργεί συνήθεια, αλλά επανειλημμένα υπολογίζει λανθασμένα. Το ταμπλό μου μπορεί συχνά να μοιάζει με την 4η Ιουλίου και θα καταλήξω με τη χαμηλότερη βαθμολογία ακόμα. Επίσης, συνήθως, θα υπολογίζω πριν από τις κινήσεις για να επαληθεύσω τα λάθη της βαθμολογίας. Θα το κάνω με απλές κινήσεις και σίγουρα θα το κάνει. Διορθώστε αυτό το σφάλμα κατά τη βαθμολογία/υπολογισμό.
Στις οθόνες που πρέπει να νικήσετε το ρακούν θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις κινήσεις σας. Όταν άρχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι, έπρεπε να τα χρησιμοποιήσετε όλα, τι έγινε; Δεν μπορώ να τα περάσω δύσκολα και δεν φαίνεται να έχω το κλειδί. Παρακαλώ δώστε τους πίσω. Ευχαριστώ Sondra
Farm Heroes Saga სხვადასხვა qxf
Παρά πολύ καλό.
Το παιχνίδι δεν αξίζει τον κόπο σας εμποδίζει να προχωρήσετε στο lvl 73. Το παιχνίδι δεν σας αφήνει να ταιριάξετε με το 3 για να ξεκινήσετε το lvl. Διορθώστε το σφάλμα ή εάν διαγράψω αυτό το παιχνίδι σε 2 ημέρες, η κριτική θα παραμείνει αν δεν διορθωθεί. Αναθεωρήθηκε εάν λάβετε υψηλότερη βαθμολογία, τότε αυτό που παίρνουν οι άλλοι το παιχνίδι δεν θα το αναγνωρίσουν και σας δίνει χαμηλότερη κατάταξη, παρόλο που η βαθμολογία σας είναι υψηλή. Μόλις είχα ένα παιχνίδι όπου σκόραρα 168k και ο τύπος από πάνω μου στην 10η βαθμολογία είχε μόνο σκορ 155k. Λοιπόν πώς είναι δυνατόν αν το σκορ μου είναι υψηλότερο να είμαι κάτω από αυτόν στην κατάταξη. BS
Ακριβώς επειδή πήρα έναν νέο αριθμό και ένα νέο τηλέφωνο...δεν έπρεπε να ξεκινήσω το παιχνίδι μου από την αρχή όταν παίζω εδώ και πολύ καιρό και ήμουν στο επίπεδο των οκτώ εκατοστών κοντά στο 9. ..Λατρεύω το παιχνίδι αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένος που ξεκινάω από την αρχή....
Έχει καταντήσει όλες τις διαφημίσεις και δεν υπάρχουν πια βοήθειες.απεγκαταστάθηκε
Δεν ανοιγει παιδια τι εγινε υπαρχει καποιο προβλημα;
Διασκεδαστικό, αλλά πάρα πολλά επίπεδα είναι αδύνατα χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Επίσης, όταν χρησιμοποιώ ένα τρακτέρ για να δημιουργήσω μια γραμμή των τριών για να πέσουν μαζί, θα 'ανακατατάξει' και θα πει ότι δεν υπάρχουν κινήσεις- παρόλο που θα πέσει τέλεια στην κίνηση μου!
Το πιο χαλαρωτικό κι ευχάριστο παιχνίδι!
Η εμπειρία μου με το Farm Rescue Saga με ήταν η βόμβα έως ότου το τηλέφωνό μου πέθανε και δεν μπόρεσε να ανακτήσει το επίπεδο παιχνιδιού μου Έκανα τα πάντα.. όλες τις οδηγίες και δεν μπόρεσα να ανακτήσω το επίπεδο στο οποίο βρισκόμουν ήμουν online για να το ανακτήσω και δεν συνέβη τίποτα στο επίπεδό μου ήταν 944 πληγώνει τα συναισθήματά μου...είναι εντάξει, είναι ωραίο χόμπι, αλλά αν δεν μπορείτε να ανακτήσετε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε, δεν αξίζει τον κόπο, συγγνώμη, οπότε του δίνω 2.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το παίζω εδώ και λίγο καιρό, αλλά είναι πολύ ασυνεπές. Τώρα που φτάνω στο επίπεδο 435, τα επίπεδα είναι πολύ πιο δύσκολα, πιο δύσκολα από τα "πολύ σκληρά" επίπεδα, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα boost σας για να τα νικήσετε μέχρι να τελειώσετε. Ορισμένα επίπεδα θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να λάβετε 3 περισσότερες στροφές, αλλά όταν φτάσετε σε ένα επίπεδο όπου χρειάζεστε μόνο μια ακόμη κίνηση για να νικήσετε το επίπεδο, δεν υπάρχει διαφήμιση, θέλουν 9 ράβδους χρυσού που είναι αδύνατο να τις αποκτήσετε χωρίς να τις πληρώσετε . Έχω πάνω από 40.000 φασόλια και δεν μπορώ να κάνω τίποτα με αυτά. Όταν πάω να ψωνίσω για να προσπαθήσω να πάρω 28 ράβδους χρυσού για 3000 φασόλια, πρέπει να αγοράσετε κάτι, δεν υπάρχει επιλογή να πάρετε απλώς τις ράβδους χρυσού για τα φασόλια. Ίσως χρειαστεί να διαγράψω αυτό το παιχνίδι σύντομα γιατί χωρίς τα boost δεν μπορείτε να περάσετε τα επίπεδα.
Βοήθεια παρακαλώ! Αφού κάνω την τελευταία ενημέρωση, δεν λαμβάνω πλέον τα ειδικά συμβάντα. Έκανα απεγκατάσταση, επανεγκατάσταση - έλαβα ένα συμβάν στη μέση του και μετά έχασα όλες τις ενισχύσεις μου. Επίσης γιατί έβαλες χρονόμετρο στην Bonnie?? Αυτό είναι πολύ άθλιο πράγμα. Πλήρωσα για να την φέρω στο επίπεδο 5 αρχικά. Δεν θέλω ποτέ να σας δώσω χρήματα στο μέλλον. Συνήθιζα να έριχνα $1,99 εδώ κι εκεί. Ποτέ ξανά λόγω της απληστίας σου. Τέλος, προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών πριν αφήσω αυτήν την κριτική.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Θα έπρεπε να έχω 5 αστέρια, αλλά δεν λαμβάνω πολλές από τις ανταμοιβές μου. Ιδιαίτερα το +1 και πάρε τα πάντα σκυλάκι. Υποτίθεται ότι θα τα πάρω. Αλλά απλά δεν προστίθενται στα βραβεία μου. Θα ήταν ωραίο να το διορθώσεις.
Υπέροχο παιχνίδι, έχω κολλήσει. Έχω ολοκληρώσει το παιχνίδι και περιμένω νέα επίπεδα. Θα έδινα 5 αστέρια, αλλά έχω κάποια προβλήματα με τα νέα επίπεδα. λέει ότι άλλοι παίζουν τα νέα επίπεδα αλλά τα δικά μου δεν έχουν εκκαθαριστεί. Έχω ενημερώσει την εφαρμογή ακόμα ΟΧΙ νέα επίπεδα🤷♀️🤷♀️
Farm Heroes Saga Casual xobx
Κολαει συνεχώς. Κάντε κατι. Είστε απαράδεκτη το κάνη ένα μήνα τώρα. Πάτε για διαγραφή.
Και ενημέρωση που κάναμε πάλι μαύρη οθόνη βγάζει και σε πετάει. Φτιάξε το
Συνεχίζω να παίζω επειδη προχωρησα επιπεδα. Δεν παίζεις εσυ το παιχνιδι αλλα ..,..καποιος αλλος για σενα.